Bedrijfsyoga

Bedrijfsyoga

Waarom bedrijfsyoga?
Yoga biedt uw werknemers de kans om op een holistische manier aan hun gezondheid te werken. De positieve effecten gaan dus verder dan het voorkomen van rugklachten. Naar eigen ervaring kan ik zeggen dat yoga ook helpt bij het tijdig herkennen van stress, het vinden van creatieve oplossingen en het ontwikkelen van doorzettingsvermogen.

Aanbod en prijzen
De lessen worden gegeven op uw locatie, ik neem alle benodigdheden daarvoor mee. Prijs en aanbod zijn afhankelijk van uw wensen, de afstand en de groepsgrootte. Onderstaande prijzen geven een beeld van de minimale kosten ex btw.

AanbodPrijs vanaf
Enkele workshop, 1-2 uur175 euro per uur
10 weken les van 30 – 75 minuten150 euro per uur
Zelf samengesteld programmain overleg
Stuur een mailtje naar info@simeonyoga.nl of bel 06 17260241 voor het opvragen van een vrijblijvende offerte

Iyengar yoga als geschikte vorm
Iyengar yoga is een specifieke vorm van yoga waarin de nadruk ligt op het nauwkeurig uitlijnen van het lichaam. Daarbij wordt veel instructie en feedback gegeven. Deze vorm heeft meerdere voordelen die het zo geschikt maken voor bedrijfsyoga:

  • De focus op het lichaam leidt tot een verbeterd bewustzijn van houding, ook wanneer men na de les weer achter een bureau gaat zitten.
  • De concentratie die vereist is bij het uitvoeren van de oefeningen haalt deelnemers zeer effectief uit ‘de waan van de dag’. Zij zijn na de les mentaal opgefrist.
  • De oefeningen zijn in veel gevallen gericht op het verlengen van de wervelkolom en het spreiden van de borstkas, dit geeft tegenwicht aan het inzakken en naar voren buigen wat vooral bij kantoorwerk een probleem kan vormen.
  • De instructies zijn nuchter en technisch van aard en dus geschikt voor een brede doelgroep.
  • Door het gebruik van hulpmiddelen (zoals yogablokken) worden de oefeningen toegankelijk voor iedereen.

Simeon als docent
Simeon verzorgt lessen met een vleugje humor en een nuchtere insteek. Hij heeft meer dan 10 jaar ervaring met het geven van yogalessen en is gecertificeerd Iyengar-yogadocent. Neem contact op met Simeon info@simeonyoga.nl of bel 06 17260241.